Imagic és una empresa que neix el 2001 de la unió de professionals especialitzats en el sector de l’assessoria, el disseny i la creació de programes de ràdio i televisió, i la producció i distribució de productes cinematogràfics.

Imagic

Qui som

Imagic manté un compromís constant entre l’acceptació dels seus productes per part del públic i la qualitat dels mateixos per a una millor penetració del mitjà audiovisual en la societat a la que serveix.

A través de l’activitat de professionals propis i associats, Imagic desenvolupa els seus serveis en tots els àmbits del sector audiovisual des del disseny de la programació, fins la producció “claus en mà”. El Grup Imagic pot produir els millors continguts en qualsevol gènere televisiu i ajustar-los al model de televisió de la cadena i del seu públic.

Imagic compta amb professionals d’àmplia experiència en el sector de la producció de sèries de ficció, documentals, reportatges, docu-drames, concursos, programes culturals, magazines diaris, entreteniment en general, informatius i llargmetratges per a televisió.

Imagic Telecom sl  |  Avís legal   |  diseny i programació:  tupsar ↗ | Política de Privacitat